August 2014

..and that's who I am | part 01

22. august 2014 at 13:48 | Perrie |  Random photo
Rozhodla jsem se přidávat články s názvem And that´s who I am. Určitě napište jestli Vás tyto články baví a jestli jsme se v něčem shodli!:)

Článek je přednastavený, jsem na dovolené v Tunisu :)

Likes | Tumblr

Goodbye Czech Republic, Hello Tunis ♥

17. august 2014 at 20:39 | Perrie |  Diary
Untitled

Ano! Konečně jsem se dočkala a vyrážím na dovolenou k moři. Musím říct, že se velmi těším. Dovolená je má oblíbená část prázdnin, aby taky ne. Válení se na pláži, neustálé jezení, relax.. Komu by se to nelíbilo? :D

Musím se přiznat, že ačkoli se na moře těším, nejvíce se těším právě na jídlo. Dám si pauzu od clean jídla a budu celý týden cheatovat :3 Konečně odpočinek od neustálého vážení si porcí, počítání kalorií, snězených bílkovin, sacharidů, tuků.. Nic z toho. Jen jíst na co budu mít chuť! Jíst přeslazené dezerty v osm hodin večer a k tomu plný talíř těstovin s omáčkou a masem? No problem. Doufám, že mi to vydrží a jídlo si vyčítat nebudu.

Wifi by v hotelu měla být, ale notebook si neberu. Přednastavila jsem jeden článek, ale nebojte. Budu pořád fotit - hlavně jídlo. Takže se po mém návratu můžete těšit na spoustu článků.

Jinak máte zájem o vlog? Že bych každý den něco natočila a následně sestříhala? :) Popřípadě outfitové články/videa? napište do komentářů, děkuji.



TAG: Liebster award

16. august 2014 at 16:19 | Perrie |  Other
True! 💚

Byla jsem znovu nominována na TAG Liebster award. Tentokrát od Andie - děkuji za nominaci a určitě se podívejte na její blog :) Má super články! ;)

A Week with my style | Breakfast 01

14. august 2014 at 18:29 | Perrie |  A Week with my style
Pamatuji si na doby, kdy jsem vstala a na jídlo ani nepomyslela. Klidně jsem zvládla tři hodiny po probuzení stále se nenajíst. Tyhle doby jsou naštěstí dávno pryč. Teď vstanu (většinou v 7:00 i teď o prázdninách) a ženu se do kuchyně připravit si snídani. Snídaně je nejdůležitější a nejlepší jídlo dne a rozhodně by se nemělo vynechávat!

Jak uvidíte u mě vedou na plné čáře sladké snídaně! Jak vidíte jsem velký závislák na kaších - nejvíc na ovesných. Ale dost řečí a jdeme konečně na fotky.

Wednesday photo | 01

13. august 2014 at 14:58 | Perrie |  Wednesday photo
Rubrika Wednesday photo spočívá v tom, že vyberu fotku a řeknu důvod mého důvodu. Pro dnešek je to fotka 5 second of summer. Možná jste o téhle skupině už slyšeli a pokud ne, tak si určitě poslechněte písně She Looks So Perfect, ale hlavně si pusťte písni Amnesia ♥ Včera jsem se do ní naprosto zamilovala!

Untitled | via Tumblr

Contact

12. august 2014 at 13:39 | Perrie
Pokud se mi budete chtít na něco zeptat, s něčím poradit a nebo mít nějakou připomínku, napište mi do komentářů nebo se obraťte na můj email: healthylivingbymyself@seznam.cz. Odpovívám Vám co nejrychleji budu moct :)

Monday inspiration | 02

11. august 2014 at 21:39 | Perrie |  Monday inspiration
Máme tady druhý díl pravidelné rubriky s názvem Monday inspiration. Dnes je fotek více než obvykle, jelikož je nestíhám zveřejňovat :D Tak jdeme na to :)


Recept: Rychlé rizoto s tuňákem

10. august 2014 at 10:49 | Perrie |  Recepty
Dnešní článek je rychlý a strašně jednoduchý recept na oběd nebo může posloužit i jako inspirace na večeři. Jídla, která jsou uvařená za patnáct minut mám nejrači. Nevidím důvod se s jídlem dělat hodinu, když je stejně za 10 minut někdy i rychleji snězený.

Budete potřebovat:
Rýži (já si uvařila basmati, ale můžete klidně jiný druh)
Tuňáka v konzervě (já měla ve vlastní štávě z lídlu)
Zeleninu (použila jsem rajče, papriku a okurek)
Bílý jogurt (nemusí být, ale já mám ráda, když je zelenina v bílém jogurtu)

Dále jsem potřebovala pepř, sůl a stroužek česneku.

Postup:
Postup je velmi jednoduchý. Dala jsem si vařit rýži (65 g v suchém stavu) podle návodu a mezitím jsem si nakrájela zeleninu a přidala do ní 2-3 lžičky bílého jogurtu. Do mixu zeleniny jsem přidala stroužek česneku, osolila a opepřila. Rýži jsem scedila a přidala do ní tuňáka. Můžete tam dát celou konzervu, nebo jen část. Já tam dala 60 g a stačilo to. Nazávěr jsem do směsi přidala zeleninu, vyfotila a šla jíst.

Klidně můžete experimentovat a přidat jinou zeleninu, více tuňáku, více rýži, místo bílého jogurtu majonézu.. Záleží to pouze na vás.



Máte podobnou kombinaci rádi? Dáváte přednost takovým rychlovkám, nebo vám nevadí dlouhé vaření? :)

July favorites (video)

7. august 2014 at 9:09 | Perrie |  Other
August

Měsíc červenec je bohužel za námi a napadlo mě, že bych ho mohla nějak shrnout. Nejdříve jsem chtěla napsat článek, ale pak mě napadlo, že bych natočila video :D Dříve jsem nějaké videa točila (pro svůj starý blog), ale jejich kvalita nebyla nějak vysoká. Vlastně celkem dost nízká. A to se ani teď nezměnilo. Nejspíše hodně lidem budu připadat trapná - a možná taky jsem, ale měla jsem dobrou náladu, a tak jsem dělala kraviny :D Já osobně si ze sebe dělám srandu ráda a třeba to pobaví i někoho dalšího což se asi nestane. Pokud se na to někdo podívá, tak mu děkuji a určitě mi napište Váš názor :)

ODKAZ



Liebster award (TAG)

6. august 2014 at 10:28 | Perrie |  Other
D a v e n

Historicky první článek, který se netýká jídla je na blogu! :D Dnes to bude TAG, na který mě nominovala Pauline (určitě navštivte její blog. Je strašně sympatická a má zajímavé články!) Jinak můj blog už navštívilo 200 lidí - děkuju!

TAG se skládá ze tří částí:
a) Napsání 11 faktů o mě
b) Odpovědět 11 otázek, které Pauline vymyslela
c) Nominovat další blogerky a vymyslet pro ně otázky